3.8 Urenadministratie

Als zzp’er wil je een eenvoudig programma voor je urenregistratie. Snel en makkelijk je weekstaat of werkrooster koppelen aan je factuur. Niet alleen is je aanwezigheidsregistratie dan altijd op orde (mocht dit gevraagd worden), ook zie je direct of je het fiscaal aantrekkelijke urencriterium al gehaald hebt. Wist je dat zzp’ers die meer dan 1225 uur werken op jaarbasis in aanmerking komen voor duizenden euro’s voordeel?

Je kunt je urenadministratie op veel verschillende manieren bijhouden. Dit zal je bijvoorbeeld gewoon op papier kunnen bijhouden. Dit is echter omslachtig en inefficiënt. Veel eenvoudiger is om je uren bij te houden in Ficsus.nl. Je kunt eenvoudig de uren koppelen aan je relatie’s en projecten. Ga naar de knop ‘uren’ rechts in Ficsus.nl. Vervolgens klik je op ‘projecten beheren’. Voeg een project toe en koppel die vervolgens aan je relatie. Daarna kan je eenvoudig de uren toevoegen en koppelen aan een project.

Naamloos

Je kan vervolgens de uren direct factureren aan je opdrachtgever. Klik op ‘factureer’ en onderaan het scherm kan je direct de factuur versturen conform de gewerkte uren.

Naamloos3

Je kan ook op projectniveau eenvoudig inzicht krijgen in de gewerkte uren voor een bepaalde klant. Klik op ‘projecten beheren’ bovenin het tabblad en je krijg onderstaand overzicht.

Naamloos1

Zal het niet makkelijk zijn om je veel gebruikte diensten of producten eenmalig in het systeem in te voeren om vervolgens direct toe te voegen aan je factuur. Ook hier heeft Ficsus.nl over nagedacht. lees nu verder.

<Vorige paginaVolgende pagina>