Cursus boekhouden

Graag heet ik je welkom bij de online cursus boekhouden. Deze handige cursus is opgezet voor zzp’ers. In eenvoudige taal worden de belangrijkste onderwerpen over je boekhouding besproken. Je bent als zzp’er namelijk verplicht om een administratie bij te houden. Dat is niet alleen een verplichting voor de Belastingdienst maar ook belangrijk voor jezelf. Je wilt immers weten wat je verdient en wat je uitgeeft. Een goede administratie geeft inzicht in je bedrijf.

Aan het eind van deze cursus ben je in staat om zelf de boekhouding bij te houden. Je weet precies wat een balans en winst- en verliesrekening is en je bent in staat om snel en correct je btw-aangifte te versturen naar de Belastingdienst.  Je hoeft dan geen gebruik meer te maken van een boekhouder of accountant. Dit scheelt je al snel een paar honderd euro per jaar.

Boekhouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Door middel van de juiste tool kan iedereen het. Om die reden is in deze cursus gebruik gemaakt van het online boekhoudpakket van Ficsus.nl. Dit boekhoudprogramma is speciaal ingericht voor zzp’ers. Wij raden je aan om voor deze cursus een gratis account te nemen. Dan kan je op spelende wijs je boekhouding inrichten. Een account is geheel vrijblijvend en wordt niet automatisch omgezet. Klik hier voor het aanmaken van een proefaccount.

Volgende pagina >